„Исубус“ предоставя тестдрайв на електрическия Novociti Volt

„Исубус“ предоставя тестдрайв на електрическия Novociti Volt

Електрическият градски автобус Novociti Volt на Anadolu Isuzu пристигна за първи път в България. По този повод „Исубус“ дава възможност за опознаване и тестдрайв на модела до 14 юни 2022 г. в централния си офис на бул. „Ботевградско шосе“ № 459, София. След това автобусът ще участва на изложението Truck Expo, а оттам ще продължи своя европейски демотур.

Запишете се за тестдрайв на посочените телефони: 02/818 29 29; 0886 554 436; 0899 616 116 – Албена Иванова, експерт продажби.

NOVOCITI VOLT

 Със своя електрически двигател и впечатляващ дизайн Novociti Volt е подходящ за услугите на обществения транспорт и за транспорт тип „шатъл“, отговаряйки на изискванията за нулеви емисии, нисък шум и модерност. Удивителният външен дизайн, 8-метровата дължина, високата маневреност, ниските експлоатационни разходи и новите функции го отличават сред електрическите автобуси.

Задвижването на Novociti Volt става чрез 255 кВ електромотор TM4 с 2355 Нм въртящ момент. Високопроизводителните му батерии предлагат пробег до 300 км с капацитета си от 211 кВ/ч. Работното напрежение е 600 волта, като зареждането на автобуса може да се извърши по два начина: конвенционален AC (22 кВ) за 8,5 часа или бърз DC (150 кВ) за 2 часа, като се използва един и същи щепсел.

Решението батериите да са позиционирани на покрива и балансираното разпределение на теглото позволяват капацитета на пътниците да е до 52-ма. Просторният и удобен интериор осигурява комфортна атмосфера при пътуване. Съобразно бизнес изискванията на транспортните оператори към автобуса се предлага и обширно допълнително оборудване.

За безопасното управление има значителен принос регенеративната спирачна система, а системата за оценка на водача оптимизира експлоатационната ефективност с анализ на консумацията на енергия. Предлаганите различни капацитети на батерията  удовлетворяват разнообразие от бизнес потребности.

Затвори менюто