ISUZU CITIBUS

ISUZU CITIBUS

ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ

Спецификация:    CITIBUS_E6

9,5-метровият автобус за обществен транспорт на Anadolu Isuzu е проектиран да отговаря на изискванията на старите мегаполиси с тесни улици и на по-малките общини, които трябва да обслужват няколко транзитни маршрута, включително градски райони с по-малко население.

Нарастващата сложност на мрежите за обществен транспорт в съвременните градове поражда необходимостта от по-икономични инвестиции навсякъде по света. Свързването на различни видове транспорт в градовете по възможно най-икономичен начин е една от най-важните задачи на съвременните общини. В сравнение с по-големите транзитни автобуси, Citibus предлага идеално решение за градска мобилност, като осигурява изключително ниски инвестиционни и оперативни разходи, по-
високи нива на гъвкавост и маневреност и оптимален капацитет за пътници.

Citibus се предлага с двигател Cummins, който генерира 205 к.с., a предавателната кутия на автобуса е автоматична Allison T 280 R. Просторното вътрешно разпределение, системата за накланяне и лесната за използване рампа за инвалидни колички подобряват достъпността на превозното средство и позволяват безпрепятствено пътуване за всички пътници. Безопасното придвижване в интензивния градски трафик е подсигурено от EBS, ABS, ASR, интегриран ретардер, асистент при тръгване под наклон, независимо въздушно окачване и интегрирана система за видеонаблюдение. Ергономичното табло, отопляемата шофьорска седалка, полузатворената шофьорска кабина и дигиталният климатик значително подобряват комфорта на водача.

Затвори менюто