CITIPORT – 12 метра

CITIPORT – 12 метра

ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ

СПЕЦИФИКАЦИЯ:     CITIPORT

Изхождайки от потребностите на големите градове и общини, Citiport 12 е проектиран да създаде концепцията за “идеално решение за обществен транспорт”. Със своя атрактивен екстериор с изключителен и уникален дизайн, не е изненадващо, че Citiport 12 е обявен за “най-удобния и ергономичен автобус в Европа” през 2015 г.

Citiport 12 CNG предлага екологично транспортно решение благодарение на CNG двигателя, който отделя по-малко емисии на азотни оксиди и на прахови частици. Предлага се с двигател Cummins с мощност 300 к.с и 1200 Нм въртящ момент, а напълно автоматичната предавателна кутия ZF Ecolife осигурява отлично сцепление и гладко шофиране. Могат да се избират различни варианти на горивния резервоар: 5 газови резервоара тип 3 с общ обем 1600 л (5×320л) или 7 газови резервоара тип 4 (1400 л общ обем).

Платформата с нисък под, просторното вътрешно оформление, системата за накланяне на шасито и удобната за употреба рампа за инвалидни колички увеличават достъпността на автобуса. Спирачната система, оборудвана с EBS, ABS, ASR и интегриран ретардер, противоплъзгащата система, независимото въздушно окачване и интегрираната система за видеонаблюдение допринасят за безопасно пътуване в натоварения градски трафик. Комфортът на водача е значително повишен от наличието на ергономично арматурно табло, шофьорска кабина, дигитален климатик, опционална отопляема седалка на водача, система за преброяване на пътници и автоматична система за пълнене с двигателно масло.

Затвори менюто