„Исубус“ представя нови модели на Truck Expo 2022

„Исубус“ представя нови модели на Truck Expo 2022

„Исубус“ ООД, официален представител на автобусите Isuzu у нас, ще покаже на щанда си на Truck Expo 2022 премиерния за България електрически градски автобус Novociti Volt и междуградския автобус Kendo. Изложението ще се състои в периода 16-18 юни на територията на Международен панаир-Пловдив.

NOVOCITI VOLT

Novociti Volt е с електрически двигател и е насочен към услугите на обществения транспорт, както и към превозите от тип „шатъл“. Задвижването му е от 255 кВ електромотор TM4 с 2355 Нм въртящ момент.

Високопроизводителните му батерии с капацитет от 211 кВ/ч позволяват пробег до 300 км. Отличителни характеристики на модела са открояващият го дизайн, 8-метровата дължина, високата маневреност, ниските експлоатационни разходи и редица нови функции. Капацитетът за пътниците е до 52-ма души, а интериорът е удобен и просторен.

Богатото допълнително оборудване и различните капацитети на батерията могат да посрещнат разнообразие от изисквания на клиента. Работното напрежение е 600 волта, като зареждането на автобуса може да се извърши конвенционално AC (22 кВ) за 8,5 часа или бързо DC (150 кВ) за 2 часа, като се използва един и същи щепсел.

KENDO

12,3-метровият автобус Kendo е подходящ както за градски, така и за междуградски транспорт на къси разстояния. Той e с Euro 6 двигател Cummins, който достига мощност 370 конски сили при 2100 об./мин. Резервоарът му за гориво е с капацитет 350 л, а този за добавката AdBlue – 43 л.

В своя сегмент Kendo се откроява с разширените си функции като система за оценка на водача, различни режими на шофиране и нисък разход на гориво. Проектиран с внимание към детайла, той изпъква и с оригиналния си аеродинамичен дизайн.

С капацитет до 59 места, автобусът предлага достатъчно простор на водача и пътниците, както и високо ниво на комфорт. Снабден е с интелигентни технологии за безопасност, като има възможност за допълнително поставяне на различни системи, подпомагащи управлението.

Затвори менюто