ISUZU TURQUOISE

Допълнителна информация:

КОМФОРТ

TURQUOISE e най-продаваният модел в портфолиото на компанията в сегмента на туристическите автобуси. Разработен за максимален комфорт както за пътниците, така и за водача. Иновативният и модерен интериорен дизайн съчетава атрактивни цветове и форми, които допринасят за уюта на пътниците. Удобните седалки осигуряват нужния комфорт за дълъг път, а с двойния, с възможност за тониране, стъклопакет се постига много добра изолация и климатизиране на салона, независимо от времето навън. За да се постигне наистина високо ниво на комфорт, в автобуса могат да се монтират хладилник, както и много други опции. Комфортът за водача е подсигурен с отделни дюзи за климатизиране, удобна регулируема седалка, ергономично табло и системи, подпомагащи управлението.

СИГУРНОСТ

Осигуряването на максимална безопасност на пътниците и водача е от първостепенно значение. TURQUOISE разполага с високоефективна пневматична спирачна система с ретардер, както и модерни системи, подпомагащи управлението, като ABS, ASR, EBS, EBD, LDWS, ESC/ESP, асистент при потегляне от наклон и др. В допълнение автобусът е оборудван със система за откриване на пожар в двигателния отсек.

ЕФЕКТИВНОСТ

Автобусът е оборудван с високоефективен двигател, отговарящ на най-високите екологични изисквания Евро 6. Обслужването и ремонтните дейности по TURQUOISE са лесни благодарение на бързия достъп до двигателя и предавателната кутия, което спестява време и усилия и води до по-кратък престой в сервиза. Подбраните материали в салона също осигуряват лесна поддръжка. TURQUOISE разполага и с голямо багажно пространство.

Затвори менюто