ISUZU NOVO S

Допълнителна информация:

КОМФОРТ

NOVO S е разработен за максимален комфорт както за пътниците, така и за водача. Ориентирания към пътника интериорен дизайн съчетава атрактивни цветове и форми, които допринасят за уюта на пътниците. Удобните седалки осигуряват нужния комфорт при пътуване, а с двойния, стъклопакет се постига много добра изолация и климатизиране на салона, независимо от времето навън. Комфортът за водача е подсигурен с отделни дюзи за климатизиране, удобна регулируема седалка, ергономично табло и системи, подпомагащи управлението.

СИГУРНОСТ

Осигуряването на максимална безопасност на пътниците и водача е от първостепенно значение. NOVO S разполага с високоефективна пневматична спирачна система с възможност за монтиране на ретардер, както и модерни системи, подпомагащи управлението, като ABS, ASR, EBD, LDWS, ESC/ESP и др. В допълнение автобусът е оборудван със система за откриване на пожар в двигателния отсек.

ЕФЕКТИВНОСТ

Автобусът е оборудван с високоефективен двигател, отговарящ на най-високите екологични изисквания Евро 6. Обслужването и ремонтните дейности по NOVO S са лесни благодарение на бързия достъп до двигателя и предавателната кутия, което спестява време и усилия и води до по-кратък престой в сервиза. Наличието на ретардер повишава ефективността на спирачната система и намалява експлоатационните разходи. Подбраните материали в салона също осигуряват лесна поддръжка

Затвори менюто