ISUZU KENDO 13 CNG / DIESEL

Допълнителна информация:

КОМФОРТ

KENDO е разработен с голям капацитет на пътническия салон с максимален комфорт както за пътниците, така и за водача. Иновативният и модерен интериорен дизайн съчетава атрактивни цветове и форми, които допринасят за уюта на пътниците. Удобните седалки осигуряват нужния комфорт при междуселищни пътувания, а с двойния, стъклопакет се постига много добра изолация и климатизиране на салона, независимо от времето навън. Комфортът за водача е подсигурен с отделни дюзи за климатизиране, удобна регулируема седалка, ергономично табло и системи, подпомагащи управлението.

СИГУРНОСТ

Осигуряването на максимална безопасност на пътниците и водача е от първостепенно значение. KENDO разполага с високоефективна пневматична спирачна система с монтиран на предавателната кутия хидравличен ретардер, както и модерни системи, подпомагащи управлението, като ABS, ASR, EBS, EBD, LDWS, ESC/ESP, асистент при потегляне от наклон и др. В допълнение автобусът е оборудван със система за откриване на пожар в двигателния отсек.

ЕФЕКТИВНОСТ

Автобусът е оборудван с високоефективен двигател, отговарящ на най-високите екологични изисквания Евро 6. Обслужването и ремонтните дейности по Кендо са лесни благодарение на бързия достъп до двигателя и предавателната кутия, което спестява време и усилия и води до по-кратък престой в сервиза. Наличието на ретардер повишава ефективността на спирачната система и намалява експлоатационните разходи. Подбраните материали в салона също осигуряват лесна поддръжка. Кендо разполага и с голямо багажно пространство.

Затвори менюто