„Исубус“ с премиерен електрически модел на Truck Expo 2023
CITIVOLT 12

„Исубус“ с премиерен електрически модел на Truck Expo 2023

„Исубус“ ООД, официален представител на автобусите Isuzu у нас, ще покаже на щанда си на Truck Expo 2023 премиерния за България електрически градски автобус CITIVOLT 12 и 9,5-метровия модел от средния сегмент CITIBUS. Изложението ще се състои в периода 08-10 юни на територията на Международен панаир – Пловдив.

Представянето на CITIVOLT 12 пред българските общини и транспортни оператори е част от европейското демонстрационно турне на производителя Anadolu Isuzu, като след  Truck Expo моделът ще премине през градовете Пловдив, София и Благоевград, където лицензираните превозвачи ще могат да го тестват. За записване за тестдрайв се свържете с нашия експерт продажби Албена Иванова: 02/818 29 29; 0886 554 436; 0899 616 116.

CITIVOLT 12

12-метровият електрически автобус CITIVOLT 12 осигурява нулеви емисии, намален шум и модерност в градовете. Задвижването му е с електромотор ZF AVE 130, който генерира максимална мощност 2 х 125 кВ и максимален въртящ момент от 2 х 480 Нм. Отличава се с ниски експлоатационни разходи и максимална ефективност.

В зависимост от потребностите на транспортните оператори автобусът се предлага с различен капацитет на батериите – за къс, среден и дълъг обхват. С едно зареждане на своите 450 кВ/ч батерии може да измине пробег до 480 км без спомагателни системи.

Със своята висока производителност и тиха работа мощният електрически мотор осигурява отлично придвижване в града, а регенеративната спирачна система влияе върху по-големия пробег и по-дългия живот на спирачките. Пълното електрическо управление, ергономичната зона за водача и персонализираният дисплей допринасят за по-приятно и удобно шофиране.

В допълнение към своите високотехнологични характеристики, богато оборудване и екологичност, CITIVOLT 12 осигурява на своите пътници напълно безпрепятствен достъп благодарение на платформата с нисък под и широките си врати. Дължината от 12 метра, монтираните на тавана батерии, внимателно обмисленото разпределение на теглото, както и просторният и удобен интериор гарантират приятното пътуване на над 100 пътници според различния капацитет на батерията.

CITIBUS

9,5-метровият автобус за обществен транспорт CITIBUS е подходящ за натоварен градски трафик и тесни улици, без това да ощетява комфорта на пътниците. Моделът се предлага с двигател Cummins, който генерира мощност 205 к.с., a предавателната кутия е автоматична Allison T 280 R.

В сравнение с по-големите транзитни автобуси, CITIBUS е идеално решение за градска мобилност, като осигурява изключително ниски инвестиционни и оперативни разходи, по-високи нива на гъвкавост и маневреност и оптимален капацитет за пътници.

Просторното вътрешно разпределение, системата за накланяне и лесната за използване рампа за инвалидни колички подобряват достъпността на превозното средство, а безопасното придвижване е подсигурено със системи като EBS, ABS, ASR, ретардер, асистент при тръгване под наклон, независимо въздушно окачване и интегрирана система за видеонаблюдение.

Затвори менюто