ЗАМЯНА

ЗАМЯНА

ISUZU – ЗА АВТОПАРК С НОВ ЖИЗНЕН РИТЪМ

Екипът на Исубус ООД Ви предлага две нови услуги, които ще Ви помогнат да обновите автопарка си и да стимулирате бизнеса си:

Замяна

Дайте почивка на стария си автобус и „впрегнете“ в работата нов Isuzu. Вече може да изкупим настоящото Ви превозно средство независимо от марката, стига да е от клас 2 или 3, пробегът му да не надвишава 500 000 км, а възрастта му да е до 10 години. За да сте сигурни, че оценката му е коректна, ще ползваме услугите на независим, специализиран партньор – немската компания „Декра. Дадената от нея цена ще приспаднем от стойността на новия Ви автобус.

С тази услуга ще спечелите:

  • Време – от пускането на обяви, организирането на огледи и воденето на преговори в търсене на купувач за стария Ви автобус;
  • Средства – ще намалите разходите си за нов автобус и ще може да използвате наличния си до пристигането му. Ако е необходимо, ще извършим повторна оценка непосредствено преди размяната.

Обратно изкупуване

След като изтече лизинговият Ви договор за новото превозно средство, сме готови да го придобием обратно, за да може отново да разполагате с Isuzu, който е в самото начало на пробега си.

Предимствата за Вас ще са:

  • Гарантирана остатъчната стойност на автобуса Ви, ако не е надвишил определени километри и е обслужван в наш оторизиран сервиз;
  • По-ниска месечна вноска за лизинг.

Свържете се с нас за повече информация и ни задайте въпросите си на: 0886500332 и 0884273806 Очакваме Ви!

Затвори менюто