Новият електрически автобус CITIVOLT 12 на демообиколка в България

Новият електрически автобус CITIVOLT 12 на демообиколка в България

Новият 100% електрически, 12-метров градски автобус CITIVOLT 12 е демонстрационна обиколка в България. Представянето на модела е част от Euro Tour’23 на турския прозиводител Anadolu Isuzu, обхващащ 15 държави. Екологично чистият CITIVOLT 12, разработен и произведен в центърa за научноизследователска и развойна дейност на Anadolu Isuzu, отговаря напълно на настоящите пазарни тенденции и е в съответствие с европейските стандарти за качество.

ДЕМООБИКОЛКАТА НА CITIVOLT 12 В БЪЛГАРИЯ

До 22 юни CITIVOLT 12 ще посети Пловдив, София и Благоевград, като началото на обиколката му из България започна на 8 юни с изложението Truck Expo в Пловдив.  Всички заинтересовани общини и компании за обществен транспорт ще имат възможността да разгледат отблизо  модела и да се запознаят с неговите предимства. По време на демообиколката участниците ще могат да изпитат високопроизводителния, тих и екологичен двигател, поведението на CITIVOLT на пътя, както и безопасността и комфорта му.

Модерният градски автобус ще бъде показан и на специално събитие в София, което ще се състои на 14 юни (сряда) от 10:00 часа, на територията на „София Франс Ауто“ на бул. „Ботевградско шосе“ № 459. За записване за тестдрайв до 22 юни може да се свържете с нашия експерт продажби Албена Иванова: 02/818 29 29; 0886 554 436; 0899 616 116.

CITIVOLT 12 – ИДЕАЛНОТО ЕЛЕКТРИЧЕСКО ТРАНСПОРТНО РЕШЕНИЕ ЗА УСТОЙЧИВО БЪДЕЩЕ

12-метровият електрически градски автобус CITIVOLT, представен за първи път през есента на 2022 г. на транспортния панаир IAA в Хановер, предлага значителни предимства на транспортните оператори. Моделът с нулеви емисии привлича вниманието с модерния си  дизайн.

В зависимост от потребностите на клиентите автобусът се предлага с различен капацитет на батериите – за къс, среден и дълъг обхват. С най-големия си капацитет от 450 кВ/ч  CITIVOLT може да измине пробег до 480 км без спомагателни системи, а след това да презареди бързо само за три часа.

Със своята висока производителност и тиха работа мощният електрически мотор ZF AVE 130, който генерира максимална мощност 2 х 125 кВ и максимален въртящ момент от 2 х 480 Нм, е отлично решение за придвижване в града, а регенеративната спирачна система влияе върху по-големия пробег и по-дългия живот на спирачките. Пълното електрическо управление, ергономичната зона за водача и персонализираният дисплей допринасят за по-приятно и удобно шофиране.

В допълнение към високата си технологичност, богато оборудване и екологично предимство, CITIVOLT осигурява на своите пътници безпрепятствен достъп чрез платформата си с нисък под и широките си врати. Дължината от 12 метра, монтираните на тавана батерии, внимателно обмисленото разпределение на теглото, както и просторният и удобен интериор гарантират приятното пътуване на над 100 пътници според различния капацитет на батерията.

Затвори менюто